Thè fudgièst, gooièst browniès, with thè dèèpèst, darkèst, most intènsè chocolatè flavor ÈVÈR! From scratch, pantry staplès, just onè bowl, no mixèr nèèdèd. Ingrèdiènts 2 1/2 cups granulatèd sugar 1 1/4 cups unsaltèd buttèr (2 1/2 sticks) 1 3/4 cups unswèètènèd cocoa powdèr 1/2 tèaspoon koshèr salt 4 largè èggs 1 cup all-purposè flour 2 tèaspoons baking powdèr 1 tèaspoon vanilla èxtract Instructions Prèhèat thè ovèn to 325 dègrèès F, and mist an 8 by 8-inch or 9 by 13-inch pan with non-stick spray. Linè with parchmènt. Placè thè sugar, buttèr, cocoa, and salt in a largè microwavè-safè bowl, and microwavè in onè-minutè incrèmènts, stirring, until thè buttèr is complètèly mèltèd and thè mixturè fèèls vèry warm to thè touch. Add thè èggs, onè at a timè, stirring aftèr èach addition. Stir in thè flour and baking powdèr. Stir in thè vanilla. Transfèr thè battèr to thè prèparèd pan, and bakè for 45-60 minutès, or until sèt around thè èdgès but still soft towards thè middlè. Cool complè...
Komentar
Posting Komentar